Op loopafstand van de historische binnenstad/centrum gelegen 3-kamer maisonnette (appartement met 2 verdiepingen!) gelegen op de 2de en 1ste verdieping in een kleinschalig nieuwbouwcomplex. De woning heeft een bijzondere indeling doordat de entree op de 2e verdieping is en het leefgedeelte met woonkamer en keuken op de 1ste verdieping.
Het balkon is op het zuidwesten gelegen, dus u kunt nog heerlijk genieten van de avondzon na een dag hard werken. Deze keurig afgewerkte maisonnette ligt gunstig ten opzichte van het stadscentrum en uitvalswegen (richting A1, A28). Woonoppervlakte circa 90 m2.

Tweede verdieping: Entree/ hal. Ruime slaapkamer, moderne badkamer, dubbele wastafel en 2e toilet. Overloop met trap naar beneden.

Eerste verdieping: Overloop met ruim balkon. Zeer royale woonkamer met uitzicht over Valleikanaal. Open keuken voorzien van apparatuur. Bergkast met HR cv-ketel en wasmachine aansluiting. Tweede slaapkamer.

Kortom; wilt u wonen in een appartement/maisonnette aan de rand van de binnenstad, maak een afspraak en kom gerust eens kijken! Govaert heeft het huis op de juiste plek!

Algemene informatie:
– De woning wordt met aanwezig vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
– Beschikbaar per direct in overleg;
– De fietsenberging is gelegen op de begane grond;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode 24 maanden;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Waar komt de straatnaam vandaan?
Christoffel Columbus (Spaans Cristóbal Colón, Italiaans Cristoforo Colombo, Latijn Christophorus Columbus; Genua, 1451 – Valladolid, 20 mei 1506) was een Italiaans ontdekkingsreiziger. Columbus werd bekend door zijn ‘ontdekking’ onder Spaanse vlag van Amerika in 1492 . Vaak wordt in vanuit bepaalde geschiedkundige perspectieven, met name Amerikaanse en Italiaanse, Columbus als held aangeschreven. Mensen die Columbus als held beschouwen, bewonderen zijn durf en veel Amerikanen zien hem als voorganger van de ‘American dream’ omdat hij met een simpel idee heel ver is gekomen.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.