WONEN IN EEN RIJKSMONUMENT IN HARTJE BINNENSTAD? In onze historische binnenstad gelegen aan de Muurhuizen hebben wij dit volledig stijlvolle appartement beschikbaar. Dit zeer bijzondere object is onlangs stijlvol gerenoveerd en verbouwd!

Bouwkundig is het tiptop in orde, evenals alle voorzieningen. De woonsfeer die hier geboden wordt is werkelijk uniek. Kortom: charmant en knus wonen in een eeuwenoud huis in één van de meest bijzondere straten van de stad Amersfoort waar de sfeer direct tastbaar is zodra u de straat in loopt. Dit deel van de Muurhuizen is het historische centrum van Amersfoort. Natuurlijk op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen zoals: het station, het stadscentrum met goede winkel & horeca voorzieningen, (muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten aan de Krommestraat, op zaterdag bloemen of vers brood halen op de markt, het kan allemaal. Stel je voor: in nog geen 2 minuten haal je een heerlijk kopje koffie bij Coffee Corazon of loop je naar een van de restaurants om de hoek!

Indeling:
Gezamenlijke entree met trap naar eerste en tweede verdieping. Tweede etage: Voordeur, hal met toegang tot de woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer met toilet en slaapkamer. De woonkamer biedt middels een vaste trap tot de vide. Via de woonkamer en de slaapkamer is toegang tot het balkon!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 oktober 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden bepaalde tijd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en GEEN huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.