**VOL GEBOEKT / FULLY BOOKED**

Topligging! Een zeer verrassend, nabij de binnenstad gelegen 5- kamer hoekappartement (ca.100 m2) binnen een gerenoveerd kleinschalig complex met fraai uitzicht over omliggend groen en direct aan de achterzijde grenzend aan de Flierbeek. Om de hoek bevindt zich het park Randenbroek, winkelcentrum Euterpeplein en ook het NS- station en diverse uitvalswegen zijn in de nabijheid te vinden. Naast een berging in de onderbouw beschikt dit appartement over een grote berging op de bovenste verdieping en grotendeels voorzien van dubbelle beglazing.

De indeling is als volgt: overdekte, centrale entree met berging en vernieuwt intercom/brievenbus tableau, verzorgd trappenhuis met op de 1e verdieping het appartement.

Indeling appartement: entree, toilet( nieuw feb 2015), hal welke toegang geeft aan meerdere ruimten waaronder de badkamer (nieuw feb 2015), de moderne keuken (nieuw feb 2015) voorzien van 4- pits gascomfort met oven, rvs afzuigkap en koelkast en toegang balkon. De sfeervolle en royale woonkamer met aparte zijkamer heeft een heerlijke lichtinval, biedt veel privacy en geeft toegang tot het 2e riante balkon op het zuiden.

Op de bovenste verdieping is er een extra tweede berging voorhanden met elektra en daglichttoetreding. Hierdoor is deze ruimte voor meerdere doeleinden geschikt. Voor de deur is er volop parkeergelegenheid.

LET OP oudere foto’s!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 november 2021;
– De woning wordt kaal opgeleverd zonder vloer, vloer ter overname;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden- onbepaalde tijd;
– Servicekosten € 52,- p/mnd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl servicekosten;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
—–
NB: Adrianus Valerius, gelatiniseerde versie van Adriaen Valéry, ook Adriaen Valerius (Middelburg tussen 1570 en 1575 – Veere op 27 januari 1625) was een Nederlandse dichter en componist. Valerius kennen we tegenwoordig het best dankzij zijn gedichten over het land- en burgerleven en zijn geuzenliederen die verhalen over de Tachtigjarige Oorlog. Valerius’