Bent u nog aan het studeren of net aan het werk? Wij hebben een erg nette kamer beschikbaar in een leuk woonhuis. Het betreft een onzelfstandige kamer van ca. 19m2 midden in het populaire Leusderkwartier gelegen op de eerste etage voorzijde van het pand.

Bijzonderheden:
U deelt de badkamer slechts met 1 andere huisgenoot! Het is er altijd super netjes. De keuken is gedeeld met de bewoners van alle 4 de kamers.

Kom vooral kijken, we laten het je graag zien!

Let op, oudere foto’s!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 oktober 2021;
– Kamer wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Huurprijs is incl. gas/water/elektra/TV/internet;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Leusderweg loopt van Prinses Julianaplein naar Leusden (Leusderhei); via de Doornseweg naar Doorn; uiteindelijk naar Arnhem. Loopt wat hoger (t.o.v NAP) dan de Arnhemseweg. Wordt in 1388 als ‘Loesderwech’ genoemd.