Op een toplocatie in de binnenstad van Amersfoort mogen we je dit leuke en recentelijk opgeknapte, 3- kamer appartement met balkon aanbieden! Het is een kleinschalig en modern appartementencomplex uit 2001 in hartje stad maar zonder de echte hectiek voor de deur waarbij de bewoners het voorrecht hebben het historisch stadshart als beste buur te hebben! De winkels zijn op loopafstand te vinden en ook voor een avondje uit kan de auto natuurlijk thuisblijven.

Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping en heeft een eigen berging op de begane grond. De indeling is als volgt:

Gemeenschappelijke entree met intercom, afgesloten portiek, toegang tot het trappenhuis.

Verdieping 1:
Entree, hal, garderobehoek, toilet, moderne badkamer met douchecabine, wastafel en wasmachine/drogeraansluiting. De woonkamer met aan 3 zijden ramen is aan de voorzijde van het appartement gesitueerd, nette open keuken met vaatwasser en 4-pits kookplaat, aansluitend bereik je het sfeervolle inpandige balkon. Vanuit de hal bereik je tevens de stookruimte met CV (2001) het toilet en de badkamer, voorzien van wastafel, douche en wasmachineaansluiting. De 2 slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde en zijn 9 m2 en 13 m2.

In de buurt kun je parkeren met een parkeervergunning of op 5 minuten lopen gratis parkeren buiten het centrum.

Kortom, een heerlijk licht en ruim appartement waar je zo in kunt! Wooncomfort, gemak en een centrale locatie zijn hier zondermeer de sleutelwoorden. We laten het graag aan je zien!

LET OP, oudere foto’s!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 oktober 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eersten instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
—–
NB: Deze straat loopt parallel met winkelstraat De Kamp en wordt sedert 1624 al als zodanig vermeld in enkele gemeentelijke stukken. Bron: archief Amersfoort