Zeer fraai en net 3 kamer appartement gelegen op de derde verdieping van een modern en kleinschalige appartementencomplex in het Gildenkwartier. Het appartement beschikt over een berging in de onderbouw en heeft zeer fraai uitzicht. Op loopafstand is de binnenstad van Amersfoort, de Koppelpoort en de supermarkt. Ook het NS Station bevindt zich op zeer korte afstand.

Indeling:
Entree/hal , eetkamer, meterkast, modern toilet met fontein, aparte ruimte met aansluiting wasmachine-/droger en opstelplaats van de CV-combiketel. Ruime lichte woonkamer met fraaie en toegang naar het balkon met mooi uitzicht. keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasmachine.
Twee ruime slaapkamers, luxe moderne badkamer voorzien van inloop douche en wastafel.

Let op! oudere foto’s!

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2005
– Woonoppervlakte ca. 85m2
– Berging in de onderbouw
– De woning wordt met aanwezige vloer opgeleverd.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 oktober 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: 24 maanden;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 55,- per maand;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. parkeren;

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
De Schutspatroon: Beschermheilige, hier in het bijzonder van een gilde.