In het oude centrum van Amersfoort aan de prachtige en statige Zuidsingel, vlakbij de Varkensmarkt gelegen winkelpand met bovenwoning van ca. 44 m2. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Meerdere bussen van en naar station NS stoppen met grote regelmaat op de Varkensmarkt, slechts enkele meters van het object. Autoverkeer is mogelijk voor laden en lossen, voor parkeren is men aangewezen op de nabij gelegen parkeergarage ‘Koestraat’.

Let op! oudere foto’s!

Eerste verdieping: 
– Open keuken voorzien van afzuigkap, afwasmachine, gasfornuis, koelkast en combi magnetron;
– De woning beschikt over een dakterras met een vloeroppervlakte circa 16 m²;
– Woonkamer met uitzicht op de gracht.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 11 oktober 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer); 
– De voorkeur gaat naar een éénpersoonshuishouden; 
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Maandelijkse voorschot t.b.v. gas/water, elektra tv en internet € 150,-;
– Exclusief gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur; 
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen! 

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek! 

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan? 
……….
NB: Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Een daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. Oorspronkelijk Zuid-Singel geheten (rb. nr. 51 van 27 januari 1914). Tot in de negentiende eeuw werden zowel Zuid- als Westsingel Singel of Cingel genoemd.