**VOL GEBOEKT AFSPRAAK VOOR EEN BEZICHTIGNG NIET MEER MOGELIJK!**

Wonen in de mooiste en groenste wijk van Amersfoort? Het Bergkwartier is een zeer geliefde wijk onder de Amersfoorters vanwege haar ligging klasse en uitstraling. De wijk is grotendeels beschermd stadsgezicht. Op de Pieter Jelles Troelstralaan zit je midden in het groen!

Het complex ligt strategisch ten opzichte van Centraal Station, winkelcentrum De Leusderweg, de historische binnenstad, natuurgebieden en uitvalswegen.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en is verrassend ruim. Het heeft een heerlijk balkon om te genieten van de avondzon en de groenrijke omgeving.

Indeling:
Centrale entree met intercom, brievenbus en trappenhuis. Eigen entree/ hal met meterkast en toegang naar ruime en zeer lichte woonkamer. Hier is voldoende ruimte voor een zithoek en een knusse eethoek. De keuken is gelegen aan de andere kant van de hal. De keuken is netjes en voorzien van voldoende kastruimte. De keuken is verder uitgerust met een gaskookplaat, koelkast en een combi-oven/magnetron en heeft een huurboiler (€12,94 per maand).

Vanuit de woonkamer is toegang tot de 2e hal waar de slaapkamers zich bevinden. De slaapkamers zijn 11m2 en 9m2. Ook de badkamer is vanaf de hal bereikbaar. De badkamer is netjes en voorzien van douche en wastafel, de toiletruimte is separaat.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 november 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: maximaal 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar; (middels ontmoeting indien van toepassing)

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.