DIRECT VERHUURD! reageren niet meer mogelijk.

Midden in het centrum gelegen bevindt zich deze geheel gerenoveerde 2-kamer bovenwoning, de woning bestaand uit twee woonlagen is erg sfeervol en zeer uniek. Wonen in de binnenstad van Amersfoort is iets bijzonders: Wonen in een stad die, door de vele historische kenmerken, de sfeer van de middeleeuwen uitademt, met daarnaast alle moderne voorzieningen die een bruisend stadscentrum te bieden heeft.

Indeling:
Loopt u even mee?
Algemene entree voor 5 woningen, trap naar de eerste etage vervolgens via een afgesloten trap komt u aan op de tweede etage.

Entree met aangrenzend de badkamer voorzien van douche, dubbele wastafel en toilet.
Vervolgens loopt u door naar de moderne open woonkeuken. Uiteraard is de keuken voorzien van alle luxe die men kan verwachten. Via een trap komt u in de bijzondere woonkamer terecht die een niveau hoger ligt. De bijzondere woonkamer is met zicht tot in de nok en met vrij uitzicht op het groen aan de achterzijde.
De prachtige slaapkamer heeft een speciaal plekje bovenin de nok middels een trap te bereiken.

Kortom een unieke woning waar u de sfeer moet komen proeven en beleven, wij laten u het graag zien.
Wij hebben het huis op de juiste plek!

Bijzonderheden:
– Geheel gerenoveerd 2014
– Maandelijks voorschot €150,- voor gas, water, elektra en wasmachine/ droger.
– Gunning eigenaar
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur

Algemeen:
– Beschikbaar in overleg
– Huurperiode: in overleg voor langere periode, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel Hugo of Paula +31(0)33-4630950 of kijk op onze website Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB: Langestraat, Langste (vandaar de naam) doorgaande straat in oude kern (binnen de 1e muur) van de stad. Oudste vermelding van deze straatnaam: 1342. De Z-N lopende straat is, met de Utrechtsestraat, een onderdeel van de verbinding van Utrecht naar de gebieden N en O van de IJssel, waar de bisschop eveneens wereldlijk gezag uitoefende; aan zijn effectieve Landsheerlijk gezag in die streken kwam een einde toen de bisschop in 1227 gedood werd in de slag te Ane (bij Gramsbergen). Van oudsher was de straat in drie stukken verdeeld: in het Z de Breul, in het midden de Heilige Geest, en in het N de Langestraat. De huidige Huisnummering loopt van Z naar N; even nummers links. In XVII-XIX liep de route tussen de koninklijke paleizen Soestdijk-Het Loo via de L. In XXA ging al het autoverkeer van W-Nederland naar het N en O van het land door de L.