Op een zeer fraaie locatie in Hoogland West wordt deze twee onder één kap woning te huur aangeboden. De woning is zeer goed onderhouden woning kan zowel gemeubileerd als gestoffeerd worden opgeleverd en beschikt over een ruime woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers. Op fietsafstand is het centrum van Hoogland bereikbaar waar zich de scholen en het winkelcentrum bevinden. Ook de gezellige binnenstad van Amersfoort is op korte afstand te bereiken. Dit geldt eveneens voor de uitvalswegen.

Indeling:
Fraai aangelegde groene voortuin, entree, meterkast, trap naar de verdieping, woonkamer o.a. voorzien van laminaatvloer, meubilair en open moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de bijkeuken komt u bij de achtertuin.
Grenzend aan de woonkamer bevindt zicht de riante slaapkamer en badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Via de hal en trap komt u op de ruime overloop en tweede ruime slaapkamer.

Zoekt u een overbrugging tot 2 jaar dan is uw kans!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 november 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (gemeubileerd mogelijk);
– Huurperiode: Bepaalde tijd 24 maanden
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.