Op een geweldige locatie tegen de prachtige binnenstad van Amersfoort worden 200 appartementen en enkele stadswoningen gebouwd. De Stadskeerkring wordt omringd door voorzieningen die het wonen op deze plek zeer aangenaam maken. Comfortabele ruime appartementen die luxe zijn afgewerkt en bovendien geheel gasloos, dus klaar voor de toekomst.

Dit ruime 3-kamer appartement is van alle gemakken voorzien. De ruime living met een zeer complete keuken met kookeiland en de twee slaapkamers hebben vloerverwarming. Naast een moderne badkamer is er een separate ruimte voor de wasmachine en droger. Tevens beschikt de woning over een separaat toilet. De loggia biedt voldoende ruimte om beschut te genieten van het uitzicht. Alle woningen en appartementen hebben een uitstekende energieprestatie en zijn gasloos, mede door warmte-/koude opslag (wat zorgt voor warmte in de winter, en koelte in de zomer) en zonnepanelen. Rondom de gebouwen is voldoende parkeergelegenheid voor je auto, elk appartement heeft een eigen parkeerplaats.

Echt álles bij de hand:
Lekker uit eten, genieten op een terras, snel op weg naar andere streken, heerlijk shoppen, uitwaaien in de natuur of een leuke culturele ervaring. Eigenlijk is het te veel om op te noemen welke mogelijkheden Stadskeerkring allemaal biedt. En dat vaak op loop- of fietsafstand. Hier woon je centraal tegen de historische binnenstad van Amersfoort.

Bijzonderheden:
– Gelegen op de bovenste vijfde verdieping;
– Gebruiksoppervlakte ca. 94 m²;
– 2 slaapkamers;
– Parkeerplaats op maaiveld voor de deur.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 december 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: eerste instantie 24 maanden;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 50,- per maand;
– Levering van duurzame warmte en verkoeling op eigen naam via leverancier Eteck;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan? De evenaar is net als de keerkring een breedtecircel op het aardoppervlak.