Nieuwbouwappartementen te huur!
In het hart van het landelijke Achterveld ligt dit luxe nieuwbouwappartement. Op zeer korte afstand bevinden zich scholen en sportvoorzieningen. Een supermarkt, bloemenwinkel en restaurant bevinden zich eveneens op loopafstand. Komt u ook een keertje kijken?

Indeling:
De entree bevindt zicht op de begane grond, via de trap komt u bij de hal welke toegang biedt tot de vijf appartementen welke vergelijkbaarzijn qua afmeting. Het appartement beschikt over een luxe keuken met alle nodige apparatuur. De badkamer beschikt over een douche met douchescherm en wasmachine aansluiting. In de slaapkamer is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kledingkast.

Algemene informatie:
– Voorzien van airconditioning;
– Beschikbaar per 01 november 2021;
– De woning wordt met vloer en gordijnrails opgeleverd;
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Maandelijkse voorschot t.b.v. gas/water en elektra € 85,-;
– Eigen internet aansluiting;
– Exclusief gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar;
– Servicekosten nader te bepalen;

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.