Driekamer hoekappartement gelegen op de 1e verdieping met beschikking over terras, parkeerplaats en berging in de parkeerkelder. Dit appartement is compleet afgewerkt en keurig bewoond o.a. fraaie laminaatvloer, ruime lichte badkamer en neutrale keuken met inbouwapparatuur. De woning beschikt in de woonkamer over openslaande deuren en een balkon dat is gelegen op het westen, de voorzijde van de woning kijkt uit op het gemeenschappelijke binnenterrein met beplanting en speelvoorzieningen.

Het project Weltevreden is gerealiseerd in 2008 en voldoet aan alle moderne bouweisen en isolatienormen. De ligging van het project is erg gunstig nabij het Juliana van Stolbergpark en aan de rand van het stadscentrum. Dit gezellige centrum van Amersfoort met zijn markten, terrasjes, winkels, bioscopen en theater de Flint is gelegen op 5 minuten loopafstand. Het centraal station ligt eveneens op 5 minuten afstand.

Indeling:
Algemeen: Entree, bellentableau met videofoon, trappenhuis en liftinstallatie, galerij.

Appartement: Hal, meterkast, toilet met fontein, badkamer met grote inloopdouche, wastafel en radiator, ruime bergkast met cv-installatie, ventilatie systeem en wasmachine-/drogeraansluitingen.
Woonkamer met veel ramen en een balkon, open keuken uitgevoerd in lichte kleurstelling met veel bergruimte en inbouwapparatuur: combi magnetron, koelkast met vriesvak, gas kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Twee ruime slaapkamers.

Kortom: Een keurig afgewerkt appartement met beschikking over balkon, 2 slaapkamers, eigen parkeerplaats op loopafstand van het centrum van Amersfoort.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 1 december 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Geen huisdieren, niet rokers, geen studenten of woningdelers geniet de voorkeur;
– Gunning eigenaar;
– Servicekosten en parkeerplaats per maand € 50,– (verplicht)

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Waar komt de straatnaam vandaan?
De naam van deze straat herinnert (waarschijnlijk) aan een villa die daar ooit in de buurt gestaan heeft (net als het goed Beekenstein).

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend