Uniek in de binnenstad! Let op: beschikbaar tot 31 juli 2022 ivm zelfbewoning.
Zeer royale half vrijstaand herenhuis met inpandige garage en extra parkeerplaats op eigen terrein. De woning beschikt over een zonnige besloten stadstuin en een balkon. Beiden zijn gelegen op het zuidwesten.

De woning is recent (2000) gebouwd op één van de mooiste locaties in het historische centrum van Amersfoort. Door de locatie, afmetingen en indeling is gecombineerde woon- en werkruimte zeer goed mogelijk.

Indeling:

Begane grond: entree, ruime en lichte hal met een natuurstenen vloer, toilet, doorgang naar inpandige garage met extra berging. Vanuit de hal is een ruim atelier/werk/slaapkamer bereikbaar met toegang tot de zonnige besloten tuin. Deze kamer wordt voorzien van nieuwe vloer en in zijn geheel geschilderd evenals het houtwerk.

Eerste verdieping: Hal met toilet, grote woonkamer met veel raampartijen welke zorgen voor veel lichtinval. Via de openslaande deuren in de woonkamer bereikt u het balkon. Luxe keuken in landelijke stijl met alle denkbare inbouwapparatuur.
Ook deze verdieping wordt voorzien van een nieuwe vloer en in zijn geheel geschilderd.

Tweede verdieping: overloop, drie ruime slaapkamers, luxe badkamer met bad, douche en toilet.

Derde verdieping: grote lichte zolderruimte met twee dakramen welke mogelijkheden biedt om twee ruime slaapkamers met bergruimte te realiseren. De dakramen zijn voorzien van rolluiken om de kou en/of warmte tegen te houden.

Algemene informatie:
– 2 parkeerplaatsen (garage en eventueel in de tuin)
– De woning wordt in overleg deels gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– Beschikbaar per 1 november tot maximaal 31 juli 2022 ivm zelfbewoning;
– Gunning eigenaar
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Geen huisdieren en niet rokers genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Waar komt de straatnaam vandaan?
Nieuw aangelegde straat, genoemd naar de proveniers, dat zijn de bewoners van het Bloklandsgasthuis dat hier aan de Langestraat lag tussen Nieuwstraat en Stovestraat. Zij ontvingen voor hun onderhoud een prove of uitkering (van Latijn praebende, uit praebere, leveren, verschaffen; samenhang met proviand). Het gasthuis was opgericht in 1573 door Wouter van Blokland en zijn echtgenote en bestond tot in 1804, toen het fuseerde met het Pietersgasthuis