Midden in het centrum gelegen bevindt zich deze geheel gerenoveerde bovenwoning, de woning bestaand uit twee woonlagen is erg sfeervol en zeer uniek. Woonoppervlakte is maar liefst ca. 127 m2! Wonen in de binnenstad van Amersfoort is iets bijzonders: Wonen in een stad die, door de vele historische kenmerken, de sfeer van de middeleeuwen uitademt, met daarnaast alle moderne voorzieningen die een bruisend stadscentrum te bieden heeft.

Indeling:
Loopt u even mee?
Algemene entree voor 5 woningen, trap naar de eerste etage vervolgens via een afgesloten trap komt u aan op de tweede etage.

Ruime sfeer volle entree met aangrenzend de badkamer voorzien van designradiator, douche, dubbele wastafel en toilet.
Vervolgens loopt u de bijzondere woonkamer in met zicht tot in de nok en uitzicht op de Langestraat.
Aan uw linkerhand schitterende moderne open keuken met riant kookeiland, uiteraard is de keuken voorzien van alle luxe die men kan verwachten.

In de woonkamer zijn twee vides gemaakt wat het extra uniek en sfeervol maakt, u kunt deze ruimte gebruiken voor het creëren van een werkplek en een slaapkamer.

Op de begane grond is een gezamenlijke tuin te vinden.

Kortom een unieke woning/loft waar u de sfeer moet komen proeven en beleven, wij laten u het graag zien. Wij hebben het huis op de juiste plek!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 15 november 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Maandelijkse voorschot t.b.v. gas/water en elektra € 175,-;
– Exclusief gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB: Langestraat, Langste (vandaar de naam) doorgaande straat in oude kern (binnen de 1e muur) van de stad. Oudste vermelding van deze straatnaam: 1342. De Z-N lopende straat is, met de Utrechtsestraat, een onderdeel van de verbinding van Utrecht naar de gebieden N en O van de IJssel, waar de bisschop eveneens wereldlijk gezag uitoefende; aan zijn effectieve Landsheerlijk gezag in die streken kwam een einde toen de bisschop in 1227 gedood werd in de slag te Ane (bij Gramsbergen). Van oudsher was de straat in drie stukken verdeeld: in het Z de Breul, in het midden de Heilige Geest, en in het N de Langestraat. De huidige Huisnummering loopt van Z naar N; even nummers links. In XVII-XIX liep de route tussen de koninklijke paleizen Soestdijk-Het Loo via de L. In XXA ging al het autoverkeer van W-Nederland naar het N en O van het land door de L.