EEN MOOI RUIM EN LICHT VIER KAMER MAISSONETTE MET BALKON GELEGEN OP EEN TOPLOCATIE DOOR DE DIRECTE NABIJHEID VAN HET CENTRAAL STATION EN DE BINNENSTAD VAN AMERSFOORT!!!
Zoekt u een uniek appartement met rust, ruimte, comfort èn toch de allure van de binnenstad? Op één van de meest geliefde locaties van Amersfoort treft u, dit hoogwaardig afgewerkte appartement aan. Dit royale en moderne 4-KAMER APPARTEMENT (2008) bevindt zich op nog geen 3 minuten loopafstand van het NS-station! De woning heeft een karakteristieke uitstraling, is voorzien van alle comfort en bevindt zich in de directe nabijheid van openbare voorzieningen, winkels en uitvalswegen.

Indeling:

Begane grond:
Entree, gezamenlijke hal en trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Drie slaapkamers waarvan er één met frans balkon. Luxe badkamer voorzien van wastafelmeubel, douchescherm en zwevend toilet.

Tweede verdieping:
Royale & lichte living met veel raamwerk. Luxe open hoekkeuken voorzien van Siemens inbouwapparatuur.

Het gehele appartement is voorzien van een laminaat vloerafwerking. Uniek qua ligging, woonsfeer en uitstraling; op korte afstand van de binnenstad van Amersfoort, gezellige terrasjes en alle voorzieningen welke de oude binnenstad te bieden heeft!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per direct;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Maandelijkse voorschot t.b.v. gas/water en elektra € 100,-(met tussenmeter gas);
– Parkeren middels parkeervergunning;
– Exclusief gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur (inclusief voorschot);
– Gunning eigenaar (middels ontmoeting);

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!