Dit prettige en onderhoudsarme appartement is gelegen in een rustig gedeelte van de binnenstad met een uniek uitzicht op de historische Onze-Lieve-Vrouwetoren en het gezellige Onze-Lieve-Vrouweplein. Voor mensen die houden van centraal, maar ook rustig wonen in een prachtige stad is dit een ideale woning. Dit unieke appartement bevindt zich op de eerste woonlaag van een kleinschalig gebouw aan de mooie Westsingel in het hart Amersfoort.

Indeling:
Via het trappenhuis of de liftinstallatie komt u op een rustige binnenplaats met groenvoorzieningen waar direct de voordeur aan grenst. Het volledig geïsoleerde appartement heeft een oppervlakte van circa 60 m2 en is voorzien van dubbele beglazing, een inpandig balkon en een royale berging op de begane grond. Het appartement heeft een ruime slaapkamer, een kwalitatief goede en ruime keuken met combimagnetron, koelkast en keramische kookplaat, modern sanitair en een mooie laminaat vloer.

In de nabije omgeving zijn vele voorzieningen. Het winkelgebied, restaurants, het bus- en treinstation en theaters bevinden zich op loopafstand en aan de achterzijde van het gebouw vind u de Albert Heijn. De belangrijkste verbindingswegen naar Utrecht, Amsterdam, Apeldoorn en Zwolle (A1, A12, A27 en, A28) zijn snel bereikbaar.

Eventueel parkeerplaats erbij te huur tegen meerprijs.

Bijzonderheden:
Nieuwe badkamer 2021, strak stucwerk, recent geschilderd. Nieuwe foto’s volgen zsm.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 1 november 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: bepaalde tijd max 24 maanden, onbepaalde tijd bespreekbaar.
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar;
– Geen parkeerplaats, via de gemeente ontvangt u GEEN vergunning;

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Waar komt de straatnaam vandaan?
Westsingel: Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Een daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. Oorspronkelijk West-Singel geheten (rb. nr. 51 van 27 januari 1914). Tot in de negentiende eeuw werden zowel West- als Zuidsingel Singel of Cingel genoemd.