**VOL GEBOEKT AFSPRAAK VOOR EEN BEZICHTIGNG NIET MEER MOGELIJK!**

Moderne en verzorgde hoekwoning met carport en parkeerplaats op eigen terrein gelegen op een royaal perceel in de woonwijk Nieuwland. De ruime achtertuin ligt op het zuidwesten en is vrij gelegen met uitzicht op water en veel groen. De woning heeft 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een dakopbouw met een extra werk/slaapkamer met balkon en een wasruimte. In de directe omgeving zijn veel speelvoorzieningen, wat de locatie geschikt maakt voor opgroeiende kinderen. De woning is gelegen in een rustige omgeving nabij winkelcentrum “de nieuwe hof”, vele sportfaciliteiten en uitvalswegen. Een goed onderhouden woning met weinig inspanning te betrekken.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal met trap en meterkast, riante lichte uitgebouwde woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin, moderne ruime keuken voorzien van alle inbouwapparatuur, voortuin met carport en parkeerplaats op eigen terrein. Vanuit de hal met de trap naar 1e verdieping.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, royale nette badkamer met, douche, wastafel en 2e toilet. Vanuit de overloop met vaste trap naar 2e verdieping.

2e verdieping: aparte ruime waskamer met wasmachineaansluiting en mechanische ventilatie. Tevens een heerlijke werkkamer voorzien van een dakterras.

Bijzonderheden:
• Woning wordt volledig geschilderd van onder tot boven
• nieuwe vloeren (PVC)
• tuin is netjes

Nieuwe foto’s volgen spoedig.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 november 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: bepaalde tijd maximaal 24 maanden in eerste instantie;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Waar komt de straatnaam vandaan?
Sterk geurende of sterk smakende planten. De straten in dit gebied eindigen op kruid; omdat het hier een ontsluitingsweg betreft is gekozen voor de toevoeging dreef.
Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.