Midden in het hartje centrum op een fantastische plek bevind zich dit in gerenoveerde appartement.

De woning is compleet nieuw en strak afgewerkt en is uniek en sfeervol te noemen. Wonen in de binnenstad van Amersfoort is iets bijzonders: Wonen in een stad die, door de vele historische kenmerken, de sfeer van de middeleeuwen uitademt, met daarnaast alle moderne voorzieningen die een bruisend stadscentrum te bieden heeft.

De gehele woning is voorzien van laminaat vloer, gestucte strakke wanden, keuken en badkamer.

Nieuwsgierig geworden? Loopt u mee.

Indeling:
Algemene entree voor 2 woningen, trap naar de eerste etage. Ruime en lichte entree. Vanuit de entree heeft u toegang tot de woonkamer, slaapkamer, badkamer en separaat toilet. Sfeervolle woonkamer met praktische indeling, gelegen aan de voorzijde met uitzicht op de Langestraat. Aan uw rechterhand in de hoek heeft u een moderne open. Aan bergingsruimte geen gebrek de woning beschikt over een berging welke tevens toegang heeft tot de buitenruimte!

De slaapkamer bevindt zich rustig gelegen aan de achterzijde van de woning. Bijzonder te noemen is het mooie uitzicht op de Sint Joriskerk. Kortom een heerlijke woning waar u niets aan hoeft te doen en direct in zou kunnen!

Bijzonderheden:
– Compleet gerenoveerd in 2018;
– Goede locatie in hartje centrum;
– Woonoppervlakte ca. 53 m2 ;
– Parkeervergunning is helaas niet mogelijk.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 november 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– De voorkeur gaat naar een éénpersoonshuishouden;
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Maandelijkse voorschot t.b.v. gas/water en elektra en internet € 125,-;
– Exclusief gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB: Langestraat: H Geest Kapel in de Langestraat 61, niet ver van de Kortegracht; sinds 1685 Lutherse Kerk; torenspits is bekroond met een Zwaan. Oorsprong van dit symbool: Johannes Hus (Tsjechisch ‘hus’
= ‘gans’) zou op de brandstapel (1415) gezegd hebben ‘Gij verbrandt thans een gans, maar er zal een zwaan komen, die sterker is’; Luther zou die Zwaan geweest zijn.