Zoekt u een appartement met een perfecte ligging dichtbij NS-station Amersfoort, de historische binnenstad en ben je ook gesteld op je welverdiende rust? Maak dan snel een afspraak om dit appartement te bekijken! Wonen in de nieuwe stadswijk van Amersfoort biedt de perfecte mix tussen stad en groen. In het stationsgebied woont u heerlijk centraal!

Het appartement heeft vrij uitzicht over het Soesterkwartier en ligt op loopafstand van het centraal station, diverse restaurants, het historische centrum van Amersfoort. Ook naast het moderne Eemplein met al haar voorzieningen waaronder de bioscoop, nieuwe bibliotheek, diverse restaurantjes en de AH XL.

In 2012 is dit 2-kamerappartement opgeleverd. Het heeft een praktische indeling waarbij alle ruimte goed wordt benut. Het balkon, grenzend aan de ruime woonkamer ligt op het zuidwesten. Door de raampartijen valt veel vriendelijk licht en heeft u een prachtig uitzicht waardoor er een prettige woonomgeving ontstaat. De luxe, open keuken met bar is het kloppend hart van het huis. Naast een moderne en strakke look heeft het alles te bieden wat je zoekt in een keuken! Te weten: een ruime koelkast, oven, vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, losse vriezer en veel opbergruimte.

De badkamer en het separaat toilet bevatten tegels. Door het gehele appartement ligt een zeer comfortabel vloerverwarming. In de hal bevindt zich een ruime berging met opstelling HR-combiketel, wasmachineaansluiting en schappen.

Let op, oudere foto’s! er is een andere indeling!

Bijzonderheden:
– eigen afgesloten parkeerplaats
– eigen berging in de onderbouw
– Modern, luxe en netjes afgewerkt
– ideale ligging tegenover Amersfoort CS en binnenstad; perfect voor forenzen!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 22 november 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 55,- per maand;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. parkeren;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
NB:Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. De laan heette aanvankelijk Pieter Mondriaanlaan, later werd gekozen voor het gebruik van zijn roepnaam.