**VOL GEBOEKT / FULLY BOOKED AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGEN NIET MEER MOGELIJK**

Wonen aan de rand van het bos, royale woonkamer met aparte eetkamer, 2 balkons, 2 slaapkamers, keuken, complete badkamer, parkeren voor de deur. Dit appartement van ruim 60 m² op de 1e verdieping heeft het allemaal voor je!

Dit aantrekkelijke 4-kamer appartement is gelegen midden in het geliefde Bergkwartier nabij winkelvoorzieningen van de Leusderweg, uitvalswegen en bosgebied “Klein Zwitserland”. Het complex is de afgelopen jaren gerenoveerd en zeer goed geïsoleerd. Zo zijn alle ramen voorzien van HR ++ glas, is er spouwmuurisolatie en vloerisolatie aangebracht.

Indeling: entree, hal, woonkamer v.v. grote raampartijen, open eetkamer met toegang tot het zonnige balkon, toiletruimte, 2 slaapkamers, gesloten moderne keuken met inbouwapparatuur & eigen balkon, badkamer met ruime inloopdouche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting.

De stookruimte bevindt zich naast de ingang tot het appartement en is v.v. van een eigen HR CV combiketel van het merk Nefit. Het complex is onderworpen aan een uitgebreid woningverbeteringsplan als onderdeel van het energiebesparingsproject Surinamelaan, wat zorgt voor nog meer wooncomfort!

Een eigen berging en parkeren voor de deur maken het helemaal compleet!

Let op, oudere foto’s en andere inrichting!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 december 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
NB: Suriname is de republiek aan de noordkust van Zuid-Amerika. Tot de onafhankelijkheid in 1975 een autonoom deel van het Koninkrijk der Nederlanden. Suriname heeft 476.000 inwoners verdeeld over 161470 km2 land. Dat resulteert tot een bevolkingsdichtheid van 2,92 inwoners per km2 (Nederland 399 inwoners per km2).