Met trots mogen wij u dit prachtige (deels) GEMEUBILEERDE appartement in ’t Boekhuis aanbieden, zoals de voormalige bibliotheek aan de Zonnehof is gedoopt. Het gebouw uit de jaren 70 onderging een complete metamorfose, is gesplitst in 23 koopappartementen met gezamenlijke activiteitenruimten en bergingen. Het gebouw is toegankelijk gemaakt voor rolstoelen. Op de begane grond is een ontmoetingsruimte met keuken en in de kelder zijn bergingen en een hobbyruimte. Parkeren kan achter het gebouw middels een privé parkeerplaats onder de carport. Een nieuwe buitengevel en een nieuw dak maken de woningen energiezuinig en samen met de nieuwe vloerverwarming zeer comfortabel.

Het Boekhuis ligt aan het plein Zonnehof welke de afgelopen periode is vergroend naar een parkachtig gebied dat alleen toegankelijk is voor voetgangers en fietsers.
Het appartement dat wij u te huur mogen aanbieden, is op de begane grond gelegen en heeft de beschikking over 2 slaapkamers.

Begane grond
Door de voordeur komt u binnen in de hal met toegang naar de lange lichte hal. Deze hal geeft links en rechts toegang tot de beide slaapkamers alsmede de badkamer, het separate toilet en een ruime berging waar tevens de wasmachineaansluiting is gesitueerd. De moderne badkamer heeft een inloopdouche, een tweede toilet, designradiator en een was-meubel met spiegel.

Vanuit de hal bereikt u de riant lichte woonkamer en de keuken. De halfopen moderne keuken is in lichte kleurstelling en voorzien van een inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasser, koel/vriescombinatie en afzuigkap. Naast het eet/bargedeelte in de keuken is in de voorkamer een heerlijke plek gecreëerd om te eten en/of te werken met uitzicht op het terras. De lichte woonkamer is sfeervol door zijn hoge plafonds en openschuivende deuren naar het terras. De hoogteverschillen zorgen voor veel ruimte beleving en extra lichtinval. Deze heerlijke ruimte kijkt uit over het besloten terras met uitzicht op het park Zonnehof.

Algemeen:
– De woning wordt gemeubileerd opgeleverd (is bespreekbaar, op dit moment zijn er een aantal meubels uit);
– Beschikbaar per 1 december 2021;
– Woonoppervlakte ca. 125 m2;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Nutsvoorzieningen (gas, water, elektra) eigen naam;
– Gunning eigenaar en VVE middels ontmoeting;
– Huurperiode: bepaalde tijd maximaal 24 maanden, en voorkeur voor een huurder die minimaal 12 maanden gaat huren;
– Waarborgsom ter hoogte van 2 maanden huur € 3790,–.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de naam vandaan? Zonnehof: De naam komt in 1465 voor het eerst in de bronnen voor. Het betreft het kortste gedeelte van de gracht die de oudste bebouwing hier afsloot. Het overkluisde deel van de Kortegracht heette in de middeleeuwen De Plaets, later, naar de markt die er werd gehouden, de Vismarkt.