BIJZONDERE MEDEDELING:
Wilt u komen kijken? Bel dan met ons kantoor om u aan te melden voor de open huizen dag. Alle woningen welke wij op dit moment beschikbaar hebben staan aan de gehele Piet Mondriaanlaan worden opengesteld, hoe leuk is dat! De open huizen dag zal plaats vinden op woensdag 10 november 2021 tussen 14:30-17:00 uur. Wij plannen u in tussen het genoemde tijdstip dus weer er snel bij want VOL is VOL!

Een prachtige huurwoning beschikbaar in dit unieke en vooral mooie complex nabij het centrum. Comfortabel en luxe 2-kamer appartement op zeer gunstige en aantrekkelijke centrum locatie! Het appartement op de 7de etage met een woonoppervlak van ca. 60 m2 voorzien van parkeerplaats en balkon.

Locatie:
Wonen op deze locatie biedt alle voordelen van het Centrum. Zo treft u het Centraal Station op loopafstand, als ook de historische binnenstad, horecagelegenheden en het onlangs gebouwde Eemplein met Albert Heijn en diverse andere winkels. Ook treft u schuin tegenover de nieuwe Pathé Bioscoop. Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf de invalswegen en op loopafstand (4 min.) van het Centraal Station. Door de centrale ligging van Amersfoort is ook de rest van Nederland vlakbij. Hoewel de locatie tegen de binnenstad ligt is het er opvallend rustig, alsof de stad wordt buitengesloten. Op 2 minuten lopen van de gezellige binnenstad heeft u alle voorzieningen van de stad, winkels, restaurants, bioscoop en theater, binnen handbereik.

Luxe keuken in lichte, neutrale kleurstelling. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten een inductie kookplaat, koel/vries combinatie, combi magnetron, vaatwasser en afzuigkap. Moderne badkamer voorzien van vloerverwarming en inloop douche, wastafel met opbergkast er boven, toilet en een aparte afgesloten wasruimte.

Parkeren is ondanks de centrale ligging geen enkel probleem door de eigen garage in de onderbouw en voldoende parkeergelegenheid in de omgeving voor uzelf en uw gasten.
Kortom een heerlijke woning die u zo kunt betrekken.

Let op, oudere foto’s!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 december 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 55,- per maand;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. parkeren;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
N.B. Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst.