Gelegen in het prachtige historische centrum van Amersfoort met de winkels, de gezellige terrassen, restaurants en cafés als beste buur! Dit verzorgde 3-kamer appartement komt per december beschikbaar. 

De indeling is als volgt:
Begane grond met centrale entree, hal met bellentableau, afgesloten portiek, toegang tot trappenhuis, lift en de bergingen in de onderbouw.

Verdieping 2: 
Entree, hal, twee slaapkamers (rustig gelegen aan de achterzijde van het gebouw), kast met opstelmogelijkheid voor de wasmachine, stookkast (Bosch HR combi 2011), vrij hangend toilet. De strakke badkamer is geheel betegeld en voorzien van douchecabine en dubbel wastafelmeubel. De ruime en lekker lichte woonkamer heeft een speelse indeling met open keuken welke is voorzien van alle inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, combi magnetron, 4-pits gascomfort, koelkast en anderhalve spoelbak. Vanuit de woonkamer is het inpandige balkon met uitzicht over de winkelstraat bereikbaar. 

Let op, oudere foto’s!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 december 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
NB: Langegracht, de naam komt in 1465 voor het eerst in de bronnen voor. Het betreft het kortste gedeelte van de gracht die de oudste bebouwing hier afsloot. Het overkluisde deel heette in de middeleeuwen De Plaets, later, naar de markt die er werd gehouden, de Vismarkt.