Binnen het gewilde Leusderkwartier mogen wij je dit verrassende appartement uit een complex 2013 aanbieden bestaand uit twee hoogwaardige appartementen tegen over het kazerneterrein. De centrale ligging nabij alle voorzieningen, waaronder de binnenstad, de winkels van de Leusderweg, stadspark en station NS is echt ideaal te noemen.

Appartement voorzien van een riant dakterras van ca. 35m2, waar vindt je dit nog? Je kunt hier heerlijk vrij genieten van de zon met uitzicht op het park: Een stukje wandelen, een picknick of een balletje trappen met je vrienden in de zomer, het kan hier allemaal.

De indeling is als volgt:
Begane grond met gezamenlijke, afgesloten entree voor 2 appartementen met trappenhuis.

Appartement gelegen op de eerste etage:
Entree woning, u wordt gelijk verrast voor het vele licht in de woonkamer die zich aan de achterzijde van het pand bevind met openslaande deuren naar het zeer riante dakterras van maar liefst 35m2.

Aan de voorzijde bevind zich de slaapkamer met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Aangrenzend is de luxe en mooie badkamer voorzien van witte tegels tot aan het plafond, douche, design radiator, hangend toilet , wastafel en WMA aansluiting.

De gehele woning is voorzien van mooie strakke moderne afwerking, gestucte- en geschilderde wanden, hoogwaardige laminaatvloer, witte hoogglans keuken voorzien van o.a. RVS afzuigkap, gasfornuis, koel-vriescombinatie en niet te vergeten een afwasmachine.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 december 2021;
– De woning is beschikbaar voor een éénpersoonhuishouden;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie bepaalde tijd maximaal 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Deze weg voert al van oudsher van Amersfoort naar (Oud) Leusden; in de bronnen komt de naam voor het eerst voor in 1388. Het gedeelte van de weg ongeveer vanaf de tegenwoordige Verhoevenstraat, behoorde tot in 1917 tot het grondgebied van Leusden en droeg toen de naam Amersfoortscheweg