WONEN IN EEN RIJKSMONUMENT IN HARTJE BINNENSTAD? In onze historische binnenstad gelegen aan de Muurhuizen hebben wij dit volledig stijlvolle appartement beschikbaar. Dit zeer bijzondere object is onlangs stijlvol gerenoveerd en verbouwd!
Bouwkundig is het tiptop in orde, evenals alle voorzieningen. De woonsfeer die hier geboden wordt is werkelijk uniek. Kortom: charmant en knus wonen in een eeuwenoud huis in één van de meest bijzondere straten van de stad Amersfoort waar de sfeer direct tastbaar is zodra u de straat in loopt. Dit deel van de Muurhuizen is het historische centrum van Amersfoort. Natuurlijk op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen zoals: het station, het stadscentrum met goede winkel & horeca voorzieningen, (muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten aan de Krommestraat, op zaterdag bloemen of vers brood halen op de markt, het kan allemaal. Stel je voor: in nog geen 2 minuten haal je een heerlijk kopje koffie bij Coffee Corazon of loop je naar een van de restaurants om de hoek!

Indeling:
Gezamenlijke entree met trap naar eerste en tweede verdieping. Tweede etage: Voordeur, hal met toegang tot de woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer met toilet en slaapkamer. De woonkamer biedt middels een vaste trap tot de vide. Via de woonkamer en de slaapkamer is toegang tot het balkon!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per direct beschikbaar;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie bepaalde tijd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Vrij parkeren op 10 minuten loopafstand;
– Niet rokend en GEEN huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.