BIJZONDERE MEDEDELING:
Wilt u komen kijken? Bel dan met ons kantoor om u aan te melden voor de open huizen dag. Alle woningen welke wij op dit moment beschikbaar hebben staan aan de gehele Piet Mondriaanlaan worden opengesteld, hoe leuk is dat! De open huizen dag zal plaats vinden op woensdag 10 november 2021 tussen 14:30-17:00 uur. Wij plannen u in tussen het genoemde tijdstip dus weer er snel bij want VOL is VOL!

Wonen op deze locatie biedt alle voordelen van het Centrum. Zo treft u het Centraal Station op loopafstand, als ook de historische binnenstad, horecagelegenheden en het onlangs gebouwde Eemplein met Albert Heijn en diverse andere winkels. Ook treft u schuin tegenover de nieuwe Pathé Bioscoop.

Comfortabele en luxe 2-kamer appartement op de derde verdieping, zeer gunstige en aantrekkelijke centrum locatie!

Het appartementencomplex heeft een nette entree met brievenbussen en intercom, lift-installatie, trappenhuis, parkeerkelder en gezamenlijke fietsenberging.

De woonkamer heeft een frisse uitstraling. Er ligt een kwalitatieve laminaatvloer en de wanden zijn in een neutrale kleurstelling afgewerkt. Dankzij de tot de grond reikende ramen heb je een fraai uitzicht en een natuurlijke lichtinval.
De moderne keuken heeft een hoekopstelling in lichte kleurstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Daarnaast heb je veel opberg- en werkruimte. Het appartement beschikt over een nette slaapkamer met een laminaat vloer en lichte wanden. Er is een verrassend ruime badkamer, deze is geheel betegeld en hier bevindt zich het toilet, een wastafel en het douchegedeelte. Het appartement heeft een groot balkon gelegen op het zuidoosten. Hier kun je tot halverwege de middag genieten van het zonnetje. Met een uitzicht richting de binnenstad van Amersfoort en het Eemplein hoef je in ieder geval nooit te vervelen! Vanaf de galerij heb je een uitzicht op de gezellige binnentuin. Ook dit is een fijne plek om buiten te vertoeven.

Let op, oudere foto’s er is een andere indeling.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 januari 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 50,- per maand;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. parkeren;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
NB:Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. De laan heette aanvankelijk Pieter Mondriaanlaan, later werd gekozen voor het gebruik van zijn roepnaam.