Vorstelijk wonen aan een brede rustieke laan, in het groene en vriendelijke Bergkwartier op een van de mooiste locaties van Amersfoort… Dit 4-kamer appartement gelegen op de eerste en tevens bovenste woonlaag van een kleinschalig complex. Hoewel het lijkt alsof u in het bos woont, is het station en stadscentrum slechts op fietsafstand. Als dat geen luxueuze woonomgeving is!

Indeling:
Entree complex voorzien van lift, eerste etage overloop met entree woning. Hal, toilet, wasruimte, eerste slaapkamer, werkkamer, badkamer voorzien van wastafel, douche en ligbad, riante grote slaapkamer. Middels twee openslaande deuren komt u in de riante woonkamer met fraai groen uitzicht en voorzien van houten vloer en tevens toegang tot het royale zonnige dakterras. Aangrenzend bevindt zich de dichte keuken voorzien van alle luxe.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 februari 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel of mail naar ons kantoor!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
‘Van Limburg Stirumlaan 3” Graaf Leopold van Limburg Stirum, 1758-1840, militair en politicus. Vormde met Van Hogendorp en Van der Duyn van Maasdam het driemanschap dat eind 1813 het landsbestuur op zich nam in afwachting van de komst van de latere koning Willem I.