Op een perfecte locatie boven het winkelcentrum Neptunusplein bevind zich een nette en ruime KAMER woonoppervlakte ca. 18 m2 gelegen op de eerste etage. Het pand is opgedeeld in 3 woonlagen.

Aantrekkelijke ligging, met een paar minuten wandelen bevind u zich in het bruisende stadscentrum van Amersfoort. Het centraal station ligt op fietsafstand. Kortom een leuke, zonnige plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, station, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid. Levendig en ook rustig is een goede typering voor deze locatie.

U komt binnen in een gemeenschappelijke entree. De kamer bevind zich op de eerste etage aan de voorzijde. U heeft woongenot in een lichte kamer waarvan de vloer is voorzien van laminaat. De voorzijde van de woning betreft de achterzijde van het Neptunusplein. Hier is het heerlijk rustig Hieronder bent u verzekerd van een goede nachtrust.

De badkamer bevind zich ook op de eerste etage. Badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Ruime keuken voorzien van gasfornuis. Tevens is er wasmachine aanwezig waarvan u gebruik mag maken. Zowel de badkamer als keuken worden gedeeld met één persoon.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 januari 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– De woning is beschikbaar een éénpersoonshuishouden;
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Maandelijkse voorschot t.b.v. g/w/e tv en internet € 100,-;
– Exclusief gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. voorschot;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel of mail naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
nusplein: Vernoemd naar de Romeinse god van het water en de zee. De naam is gekozen omdat de omliggende straten zijn vernoemd naar zeevaarders.