** VOL GEBOEKT VOOR EEN BEZICHTGING / FULLY BOOKED FOR A VIEWING**

Op de Kreupelstraat bieden wij dit leuke twee kamer appartement met royaal dakterras aan. De Kreupelstraat ligt aan de Kamp en op loopafstand van minuten loopafstand van winkels, restaurants, cafés en terrasjes maar biedt ook de rust voor een aangenaam woonplezier. Ook het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn zeer nabij gelegen.

Het complex is in 2001 geheel gerenoveerd en zijn er meerdere appartementen bij gebouwd. Het appartement beschikt over een gesloten portiek, trapopgang en liftinstallatie. Bij de renovatie is het appartement goed geïsoleerd en zijn de ruimtes praktisch ingedeeld.

Appartement: entree. Meterkast. Hal met royale bergkast met opstelling CV-Ketel. Woonkamer met open eenvoudige keuken en openslaande deuren naar het royale dakterras met uitzicht op de binnenplaats van het complex. De lichte woonkamer heeft een laminaatvloer en is netjes afgewerkt. Vanuit de woonkamer en vanuit de badkamer bereikt u de slaapkamer. Badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel, wasmachineaansluiting en designradiator. In de onderbouw beschikt het appartement over een eigen berging en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Kortom een prettig appartement op een bijzonder leuke locatie in het centrum van Amersfoort.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 03 januari 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel of mail naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
Deze straatnaam wordt in 1480 voor het eerst in de bronnen aangetroffen. Toen er in 1531 en later pestepidemieën woedden in Amersfoort, moesten de monniken van het nabijgelegen Sint-Jansklooster hun kapel openstellen voor de pestlijders, hun familie en buren. Die mochten uit vrees voor besmetting geen kerkdiensten in de Joriskerk meer bezoeken. Waarschijnlijk zetten deze kloosterlingen zich al eerder voor deze zieken in in dat geval dankt de Kreupelstraat haar naam ongetwijfeld aan deze zieken, die als gevolg van grote builen in hun liezen kreupel liepen.