Midden in het winkelcentrum Emiclaer staat deze woontoren met op de vijfde verdieping dit fraaie 3-kamer hoekappartement. Niet alleen diverse voorzieningen als winkels en sportgelegenheden zijn binnen handbereik, ook uitvalswegen (A1) en station Amersfoort Schothorst liggen op een steenworp afstand. Bovendien biedt het winkelcentrum voldoende gratis parkeergelegenheid, waaronder een parkeergarage. Laat u zich verrassen door het schitterende uitzicht op de vijverpartij en het achterliggende landgoed Schothorst!

Het appartementencomplex beschikt over een afgesloten portiek, een liftinstallatie, trappenhuis en iedere woning heeft een eigen berging op de begane grond. Het appartement is ruim opgezet, speels ingedeeld, verkeert in een goede staat van onderhoud en is voorzien van een mooie donkere laminaatvloer en lichte wandafwerking. Door de vele raampartijen is de woning bijzonder licht te noemen.

Indeling: entree, diepe ruime hal en toegang tot de diverse verblijfsruimten, tweetal ruime slaapkamers (ca. 16m2 en 9m2), stookkast (Intergas CV combiketel), separaat toilet, keurige badkamer voorzien van ligbad/douche & wastafel en een wasmachine aansluiting. De royale en bovenal lichte woonkamer is via de hal bereikbaar en geeft middels een schuifpui toegang tot het zonnige en ruime balkon met fraai uitzicht over o.a. een waterpartij en de omliggende wijk Kattenbroek. De strak uitgevoerde, moderne halfopen keuken biedt veel comfort en is voorzien van diverse luxe (inbouw)apparatuur.

Let op, oudere foto’s!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 05 januari 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
De naam Emiclaer gaat terug op de maalschap (markegenootschap) van Wede en Emiclaer die voor het eerst in 1282 wordt genoemd. Bovendien verwijst Emiclaer naar het gerecht (te vergelijken met de tegenwoordige gemeente) dat toen al bestond. In beperktere zin tenslotte slaat de naam op de hoeve Emiclaer, die tot de maalschap behoorde.