WONEN IN EEN RIJKSMONUMENT IN HARTJE BINNENSTAD? In onze historische binnenstad gelegen aan de Muurhuizen hebben wij dit volledig stijlvolle 3 kamer appartement beschikbaar. Dit zeer bijzondere object is ca. 2 jaar geleden stijlvol gerenoveerd en volledig verbouwd!

Bouwkundig is het tiptop in orde, evenals alle voorzieningen. De woonsfeer die hier geboden wordt is werkelijk uniek. Kortom: charmant en knus wonen in een eeuwenoud huis in één van de meest bijzondere straten van de stad Amersfoort waar de sfeer direct tastbaar is zodra u de straat in loopt. Dit deel van de Muurhuizen is het historische centrum van Amersfoort. Natuurlijk op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen zoals: het station, het stadscentrum met goede winkel & horeca voorzieningen, (muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten aan de Krommestraat, op zaterdag bloemen of vers brood halen op de markt, het kan allemaal. Stel je voor: in nog geen 2 minuten haal je een heerlijk kopje koffie bij Coffee Corazon of loop je naar een van de restaurants om de hoek!

Indeling:
Gezamenlijke entree met trap naar eerste en tweede verdieping.
Begane grond: Voordeur, ruime hal met toegang tot o.a. de woonkamer voorzien van moderne open keuken, woonkamer heeft een afmeting van ruim 30m2 voorzien van pvc vloer en twee openslaande deuren waar je heerlijk voor kunt zitten met een wijntje. Aparte wasruimte en toilet nabij de keuken. Slaapkamer I ca. 10m2, werk/slaapkamer II ca. 6,5 m2, ideaal voor de thuiswerkers. Badkamer zeer fraai en sfeervol voorzien wastafel, designradiator en inloopdouche.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 februari 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden bepaalde tijd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en GEEN huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting na screening gegevens en creditcheck.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.