**VOL GEBOEK VOOR EEN BEZICHTIGING / FULLY BOOKED FOR A VIEWING**

Welkom bij project Beringstraat! Wil jij graag wonen in een prachtig appartement vlakbij het centrum van Amersfoort? Zoek dan niet verder want dit is je kans! 

Complex: Het complex is voorzien van alle gemakken. 23 appartementen verdeeld over 4 woonlagen. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het complex waarvan een aantal woning zijn gekoppeld aan een privé plek. Een gemeenschappelijke fietsenberging, ruime entree met plateaulift en een balkon behoren tot de gemakken van dit complex. De woning heeft een praktische indeling en bevind zich op de begane grond.

Indeling: Deze woning ligt op de begane grond met zicht over het schoolplein. Ruime entree, meterkast, aparte berging met wasmachine-aansluiting, moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Vanuit de entree heeft u toegang tot alle vertrekken waaronder ook de living. Lichte en ruime woonkamer met toegang tot de loggia. De vloeren zijn afgewerkt met prachtig vinyl in hout look. Moderne open keuken voorzien van gasfornuis, koelkast, vaatwasser en voldoende kastruimte. 

Bijzonderheden:
– Gebruikersoppervlakte ca. 51 m2;
– Moderne vloer;
– Complete keuken en badkamer;
– Goede locatie vlakbij centrum;

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 februari 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer); 
– Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden; 
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel of mail naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan? 
……….
Beringstraat: Vitus Bering, 1680-1741, Deens poolvaarder in Russchische dienst. Voer in 1728 langs de noordkust van Siberië en later via de naar hem genoemde Beringstraat en Beringzee naar de Noordelijke IJszee. Op een tweede tocht, in 1741, ontdekte hij de kust van Alaska en de Aleoeten. Naar hem is ook Beringeiland genoemd.