Visgraat vloer, moderne badkamer en keuken. witte wanden.

Aan de Zwarteweg in Leusden mogen wij dit leuke appartement van 63 m² aanbieden. De locatie aan de Zwarteweg is centraal gelegen in Leusden. Leusden ligt voor een deel op de Utrechtse Heuvelrug en voor een deel in de Gelderse Vallei. Vanwege de centrale ligging, is het een ideale plek voor starters, jonge gezinnen, alleenstaanden, of wat oudere stellen. Centraal in het gebouw is het trappenhuis gelegen met een ruime lift.

Duurzaam en energiezuinig wonen is het uitgangspunt voor de woongebouw aan de Zwarteweg in Leusden. Hierbij wordt het gebruik van gas geheel vervangen door de toepassing van elektrische energie. Zowel koken, verwarmen als warm tapwater gebeurt volledig elektrisch.

De woning heeft een eigen berging op de begane grond en een balkon.

Het betreft appartement 6 op de plattegrond.

Indeling:
Je stapt meteen de woonkamer de woning binnen, aan de rechterzijde wordt de moderne keuken geplaatst. Naast de keuken is toegang tot de grootste slaapkamer. Aan de andere kant van het appartement is de andere slaapkamer te vinden. De moderne badkamer met toilet bevindt zich bij de entree rechts evenals de berging et meterkast.

De verwarming gebeurt met behulp van een warmtepomp en vloerverwarming door het gehele appartement welke een constante en zeer comfortabele manier van verwarming geeft.

Op het dak van het appartementengebouw worden zonnepanelen aangebracht. Dit pakket van maatregelen resulteert in een modern en zeer energiezuinig woongebouw wat klaar is voor de toekomst! Bijkomend voordelen zijn een lage energierekening en een hoog wooncomfort.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 februari 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel of mail naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.