DEELS AANWEZIGE GEMEUBILEERDE WONING!

Op een prachtige locatie, 50 meter van het Centraal Station Amersfoort, bevindt zich dit moderne twee kamer startersappartement. Het appartement bevindt zich aan de rustiger gelegen achterkant van het gebouw. Dit geeft een erg mooi uitzicht op de achterliggende wijk en het Hendrik Jan Wolterpad. Ook is er via een zijraam zicht op het Piet Mondriaanplein. Dit zijraam geeft veel extra licht en zicht.Op steenworp afstand bevind zich: de historische binnenstad, het Eemplein, bos Birkhoven en de Bokkeduinen. Bereikbaarheid per trein is uitstekend, zo ben je binnen 15 minuten in Utrecht en met 35 minuten in Amsterdam.

Het moderne complex is eind 2011 opgeleverd en nog in nieuwstaat. In het complex is een trap en een lift aanwezig. Aan de achterzijde van het gebouw ligt een gezamenlijke tuin met fietsenstalling en picknicktafels.

Het appartement is goed onderhouden. De muren zijn in een lichte neutrale kleur uitgevoerd. Er is een keurige doorlopende laminaatvloer en een moderne keuken met diverse inbouwapparatuur aanwezig. De woning heeft een goede isolatie, energielabel A+, eigen CV-combiketel en een mechanische ventilatie die zelf te bedienen is.

Indeling:
Op de derde verdieping vindt u dit appartement. U komt binnen in de hal die toegang geeft tot alle vertrekken. De lichte woonkamer van ca. 21 m2 heeft een moderne nette open keuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, 5 pits gasfornuis, combimagnetron, koel/vries combinatie, afzuigkap en inbouwverlichting. De badkamer heeft een toilet, moderne wastafel en een regendouche met daar omheen een mooie glazen douchewand met deur. De slaapkamer is mooi licht en heeft een afmeting van ca.10 m2. In de ruimte van de CV-kast bevinden zich ook de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Wasmachine en droger passen hier boven elkaar en er is ruimte voor een klein wasrek.

De berging van 6m2 treft u beneden in de onderbouw aan. U heeft de mogelijkheid tot het parkeren van auto’s aan de achterzijde van het gebouw door middel van het aanvragen van parkeervergunningen.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 februari 2022;
– De woning wordt met vloer opgeleverd en aanwezige meubilair;
– De voorkeur gaat naar een éénpersoonshuishouden;
– Huurperiode: 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel of mail naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
NB: Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. De laan heette aanvankelijk Pieter Mondriaanlaan, later werd gekozen voor het gebruik van zijn roepnaam