Dit unieke 3-kamer appartement met voortuin én zonnig terras is gelegen in het bruisende deel van het hippe Soesterkwartier vlakbij het Centraal Station. Op loopafstand bereik je het Eemplein met alle voorzieningen zoals winkels, een bioscoop, de Eemhaven met leuke terrassen & heerlijke restaurants en via de Koppelpoort loop je zo het gezellige centrum in.

Indeling: Via je eigen voortuin kom je in de hal die toegang geeft tot de ruime woonkamer met open moderne keuken. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en een strakke laminaat vloer, gordijnen, verlichting, nieuwe deuren en alle wanden zijn geschilderd. De keuken heeft nieuwe fronten en is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koel-vries combinatie, combi-magnetron en een vaatwasser. De multifunctionele zijkamer kan als extra slaapkamer, werkkamer of als ‘praktijk aan huis’ gebruikt worden. De moderne badkamer is tot aan het plafond betegeld en heeft een zwevend toilet, inloop douche en een wastafel meubel. De riante slaapkamer met openslaande deuren leiden je naar het terras, gelegen op het zuiden waar je tot laat kunt genieten van het buitenleven. Al deze elementen maken dit appartement tot een feest.

VINTAGE WONEN IN AMERSFOORT? Hier kan het!
Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig gebouw dat in 2017 gerealiseerd is. Parkeren kun je achter het complex en voor je fiets is er een algemene berging. Het geheel wordt goed onderhouden en beheert door een actieve VVE. Servicekosten zijn inbegrepen in de huurprijs.

LET OP oudere foto’s!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 maart 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel of mail naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.