Dit fijne 2-kamerappartement heeft een gunstige ligging ten opzichte van diverse voorzieningen, aan de groene kant van het centrum. Zo tref je het winkelcentrum Euterpeplein tegenover het appartement en het park Randenbroek om de hoek. Het appartementencomplex heeft een fijne ligging in een groene en ruim opgezette woonwijk. Tegenover het complex ligt het winkelcentrum Euterpeplein met een divers aanbod aan winkels. Om de hoek van het complex tref je het park Randenbroek waar je heerlijk kunt wandelen en recreëren. In de nabije omgeving zijn ook diverse sportvoorzieningen bereikbaar. Binnen een paar minuutjes fietsen begeef je je in de binnenstad van Amersfoort. Tevens is de ligging ook gunstig ten opzichte van uitvalswegen, bushalte en het treinstation.

Binnenshuis ben je voorzien van een gezellige woonkamer met uitstekend lichtinval, moderne gesloten keuken, één grote slaapkamer en een praktische badkamer. Daarnaast beschikt de woning over twee balkons, waar het goed vertoeven is.

Kom kijken! We laten het je graag zien.

Indeling:
Entree/hal: gezamenlijke entree met postvakken.

Eerste verdieping:
Binnenkomst in de hal met meterkast en toegang tot de woonkamer. Het appartement is keurig afgewerkt in lichte en neutrale kleurstelling. De woonkamer is een fijn vertrek met voldoende ruimte voor een gezellige zithoek. Door de gunstige ligging op het zuidwesten is het appartement heerlijk licht. In combinatie met de grote ramen is er een uitstekende lichtinval aanwezig en geniet je vaak van een plezierig zonnetje dat naar binnen schijnt. De woonkamer heeft een keurige laminaatvloer en nette wanden in een lichte kleurstelling. Hier kun je gemakkelijk terecht met jouw eigen interieurstijl. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het eerste balkon en de keuken. De gesloten keuken verleent vervolgens weer toegang tot de badkamer, slaapkamer en het tweede balkon. De moderne keuken is voorzien van een praktische wandopstelling. De keuken heeft een mooie lichte en verzorgde uitstraling en beschikt over de nodige inbouwapparatuur.

De slaapkamer is heerlijk ruim te noemen. Deze ligt naast de keuken en is voorzien van een grote raampartij, waardoor ook hier de lichtinval erg fijn is. De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een linnenkast.

De badkamer is zeer praktisch ingericht en ziet er netjes verzorgd uit. Hier tref je een douche, wastafelmeubel en een toilet aan.

Het appartement telt in totaal twee balkons, welke beide al even ter sprake kwamen. Eén balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer en de andere vanuit de keuken. Het balkon bij de woonkamer, ook wel een glazenwassers balkon genoemd, ligt op het zuidwesten. Het andere balkon is meer vierkant en gelegen op het noordwesten. Hier geniet je vooral in de middag en avond van een lekker zonnetje op het terras. Op de begane grond zit een externe berging/box. Deze is ruim 4 m2 en biedt ruimte voor het stallen van fietsen en/of seizoensspullen.

ALGEMENE INFORMATIE:
• Woonoppervlak ca. 42 m²;
• Beschikbaar per 01 februari 2022;
• Woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
• De voorkeur gaat naar een éépersoonhuishouden;
• Huurperiode: in eerste instantie maximaal 2 jaar;
• Exclusief energievoorzieningen en belastingen;
• Maandelijkse voorschot blokverwarming € 60,-;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel of mail naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
Ringweg-Randenbroek, Ringwegeen naam die het doel van deze weg weergeeft, een ringweg te vormen rond de hele stad. De toevoeging maakt duidelijk om welk gedeelte van de ring het gaat. Het gedeelte tussen de Heiligenbergerweg en de Heiligenbergerbeek heette vroeger Metgensbleek.