Recent opgeleverd nieuwbouwappartement op de 5e verdieping met berging en garage onder het complex. De Rondine is één van de fraaie woontorens in het moderne Hogekwartier. Vanaf het balkon op het zuiden heeft u straks een fantastisch uitzicht over het valleikanaal richting de binnenstad. Het appartement telt 3 kamers (twee slaapkamers), heeft een woonoppervlak van ca. 91 m² en een riant balkon van 9 m². De keuken en het sanitair zijn luxe en met smaak uitgezocht. De wandafwerking is strak en wit. Er is gekozen voor een lichte PVC-vloer in alle ruimtes. Daarnaast is het appartement voorzien van comfortabele vloerverwarming en -koeling, uitstekend geïsoleerd en wordt het middels een gebalanceerd ventilatiesysteem geventileerd.

De Rondine ligt nabij het zwembad Amarena en op circa 10 minuten lopen van de historische binnenstad met haar terrassen, restaurants en het theater. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Euterpeplein of Neptunusplein. Met de auto bent u snel de stad uit richting de A28.

Indeling
Begane grond:
Moderne entree met bellentableau, brievenbussen, lift en trapopgang.

Vijfde verdieping:
Hal met toegang tot de verschillende vertrekken.

Woonkamer:
Ruime woonkamer voorzien van grote, hoge ramen met fraai uitzicht over het Valleikanaal. Door het vele glas ontstaat een prettige en lichte woonomgeving. U heeft voldoende ruimte voor een gezellige zithoek om te ontspannen. Vanuit de woonkamer heeft u middels een loopdeur toegang tot het royale balkon op het zuidwesten.

Koken:
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. Hier is plaats voor een eettafel om uitgebreid te ontbijten of lang te tafelen.

Badkamer:
De luxe badkamer is ingericht met een ligbad, grote inloopdouche met glazenwand en wastafel met meubel en spiegel. Opvallend detail zijn de fraaie, brede grijze tegels op de vloer en deels ook op de wand.

Slapen:
Het appartement telt twee in grootte variërende slaapkamers; de ouderslaapkamer is ruim van opzet en heeft ook plaats voor een garderobekast. De tweede slaapkamer is te gebruiken als slaap-, werk- of logeerkamer.
Overige ruimtes:
Via de hal is er toegang tot het separaat toilet voorzien van wandcloset en fontein. Ook in deze ruimte komen de fraaie brede grijze tegels terug.
Ruime kast met aansluitpunten voor de wasmachine en opstelplaats voor de warmte-/ koude unit en de WTW. Praktische inpandige berging. Meterkast.

Parkeren, berging en tuin:
Onder het complex bevindt zich de parkeergarage in een afgesloten ruimte. Hier beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats. Op de begane grond is de eigen berging gesitueerd welke is voorzien van elektra. Handig voor bijvoorbeeld een e-bike.
Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de fraaie tuin rondom het complex.

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen op naam huurder (gasloos), exclusief gemeentelijke belastingen;
– Contract voor warmte- / koude voorziening (Etec) op naam huurder;
– Beschikbaar per 04 januari 2022;
– Privé parkeren incl. servicekosten € 55,– per maand;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, langere tijd beschikbaar;
– Geen woningdelers of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

Waar komt de naam vandaan?
Van de bosuil zijn er ongeveer 5000 broedparen in Nederland. Ze zijn 37 tot 43 cm groot en hebben een spanwijdte van 80 tot 95 cm. Er is een lichte toename van het aantal.