Gemeubileerde 5 kamer woning te huur!
Deze op smaakvolle wijze afgewerkte eindwoning is gelegen op een leuke locatie in de jonge wijk Vathorst. De Schellingwoudegracht is een ruim opgezette rustige woonstraat gelegen aan een kleine gracht. De binnenstedelijke “Laak” kenmerkt zich door een diversiteit aan gevels en sfeervolle grachten.

De woning is in 2009 gebouwd en op de begane grond uitgebouwd. Uiteraard is de woning maximaal geïsoleerd en heeft de tuin een gunstige ligging (N-W). Naast een compleet winkelcentrum zijn andere voorzieningen, zoals medisch centrum, scholen en N.S. station op loopafstand bereikbaar. Bovendien is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de A1 en A28. Bouwjaar 2009. Woonoppervlakte 148 m². Perceeloppervlakte 115 m².

Begane grond:
Ruime Entree/hal, meterkast, ruime opbergkast en toilet met fonteintje. De zonnige woonkamer o.a. voorzien van gashaard, inbouwspots en fraaie vloer is tuingericht en geeft direct toegang tot de heerlijke achtertuin. De gehele beneden verdieping is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer en stucwerk wand- en plafondafwerking. De open keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en beschikt over een kook-spoeleiland met een ruim werkblad. De keuken is in lichte kleurstelling uitgevoerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser op hoogte, koffiemachine, koelkast, vriezer, oven, Quooker en gaskookplaat.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers welke over de gehele breedte van de woning liggen en voorzien van draaikantelramen. Ook is er een ruim opgezette badkamer welke is uitgevoerd in een moderne kleurstelling en voorzien van ligbad, douche, toilet, designradiator en dubbele wastafelmeubel met spiegel. De slaapkamers zijn voorzien van een houten vloer.

2e Verdieping: ruime overloop met toegang tot twee slaapkamers en berging. In de berging is de opstelling voor de technische apparaten CV-ketel , mechanische ventilatie en de wasruimte. De twee slaapkamers zijn wederom zeer ruim en over de gehele breedte van de woning. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en bieden veel bergruimte. De wanden zijn fraai afgewerkt door middel van stucwerk en op de grond is een lamelparketvloer aangebracht.

De zonnige tuin is via de woonkamer en via een achtergelegen binnenterrein te bereiken. De tuin is onderhoudsvrij aangelegd door middel van een natuurstenen terras. Er is een vrijstaande houten berging aanwezig v.v. elektra. Direct aan de achterzijde van de tuin beschikt het perceel over 1 parkeerplaats op eigen terrein.

Bijzonderheden:
– Lichte ruime woonkamer met toegang tot de tuin
– Luxe keuken met apparatuur
– 4 ruime slaapkamers
– 1 parkeerplaats op eigen terrein
– Onderhoudsvriendelijke tuin
– Gelegen op een prachtige locatie in de wijk Vathorst
– Een zeer nette afgewerkte woning!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 1 juni 2022;
– De woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd;
– Huurperiode: bepaalde tijd 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur;
– Gunning eigenaar middels screening en ontmoeting;

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Plaats aan de voormalige Zuiderzee.