**VOL GEBOEKT VOOR EEN BEZICHTIGING / FULLY BOOKED FOR A VIEWING**

Topligging! Een zeer verrassend, nabij de binnenstad gelegen 4- kamer hoekappartement (ca.100 m2) binnen een gerenoveerd kleinschalig complex met fraai uitzicht over omliggend groen en direct aan de achterzijde grenzend aan de Flierbeek.

Om de hoek bevindt zich het park Randenbroek, winkelcentrum Euterpeplein en ook het NS- station en diverse uitvalswegen zijn in de nabijheid te vinden. Naast een berging in de onderbouw beschikt dit appartement over een grote berging op de bovenste verdieping en grotendeels voorzien van dubbele beglazing.

De indeling is als volgt:
Overdekte, centrale entree met berging en vernieuwt intercom/brievenbus tableau, verzorgd trappenhuis met op de 1e verdieping het appartement.

Indeling appartement:
Entree, toilet (nieuw feb 2016), hal welke toegang geeft aan meerdere ruimten waaronder de slaapkamer en badkamer (nieuw feb 2016), de moderne keuken (nieuw feb 2016) voorzien van 4- pits gascomfort met oven, rvs afzuigkap en koelkast en toegang balkon. De sfeervolle en royale woonkamer met aparte zijkamer heeft een heerlijke lichtinval, biedt veel privacy en geeft toegang tot het 2e riant balkon. Op de bovenste verdieping is er een extra tweede berging voorhanden met elektra en daglichttoetreding. Hierdoor is deze ruimte voor meerdere doeleinden geschikt. Voor de deur is er volop parkeergelegenheid.

ALGEMENE INFORMATIE:
– De woning wordt kaal opgeleverd vloer is ter overname;
– Beschikbaar per 01 juni 2022;
– Servicekosten € 52,00 per maand;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden-onb.tijd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur incl. servicekosten;
– Gunning eigenaar;
– Inkomenseis minimum bruto inkomen per maand € 3600,– op basis van één hoofdinkomen.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
NB: Valeriushof: Adriaen Valerius, 1575-1625, Zeeuws schrijver; beroemd om zijn geschiedwerk Neder-landtsche Gedenck-clanck, dat 76 liederen bevat. Een aantal daarvan wordt nog steeds gezongen, o.a. O Nederlandt let op u saeck en Merck toch hoe sterck.