Ben je op zoek naar een ruime maisonnette woning waar je zo in kunt? Dankzij de ligging op de derde en vierde verdieping heb je vanuit deze maisonnette prachtig uitzicht over de wijk ‘Kruiskamp’.
Op het balkon kun je met vrienden of familie gezellig buiten zitten. Het appartement is instap-klaar en heel licht dankzij de grote ramen.

Het appartement staat op een centrale plek in de wijk ‘Kruiskamp’. Als je geen zin hebt om te koken dan kun je terecht bij een van de restaurants om de hoek. In de straat vind je een viswinkel, slagerij en een fietsenmaker en vlak om de hoek is een supermarkt.
Met de bus of de fiets ben je binnen 10 minuten in het gezellige centrum en bij treinstation Amersfoort. Na 5 minuten rij je op de snelweg naar knooppunt Hoevelaken (A1/A28) in de richting van Utrecht, Amsterdam, Hilversum en Apeldoorn.

Derde verdieping
Op deze verdieping vind je de woonkamer, twee slaapkamers, de keuken, toilet met fonteintje en de badkamer. Via de hal bereik je de woonkamer aan de voorzijde met aansluitend de 1e slaapkamer.
Door de vele ramen in alle ruimtes heb je ontzettend mooi uitzicht en veel lichtinval!
De lichte keuken is voorzien van zowel boven- als onderkasten voor voldoende opbergruimte en heeft alle benodigde inbouwapparatuur: koelkast, oven, 4-pits gasfornuis, vaatwasser en afzuigkap. Via de keuken en de 1e slaapkamer heb je toegang tot het balkon aan de achterzijde.

Via de keuken bereik je de badkamer. De ruimte is volledig betegeld en heeft een wastafel met meubel en spiegel en is voorzien van een douchehoek. Via de hal is nog een apart toilet met fonteintje te bereiken en hier bevindt zich de trapopgang naar de vierde verdieping.

Vierde verdieping
De 4e verdieping heeft nog een zeer ruime kamer voorzien van een dakraam en speelse balkon in het zicht. In de hoek staat een opstaande wastafel met een houten meubel.
Het hele appartement is netjes afgewerkt met een pvc vloer. De hele woning is voorzien van deels houten kozijnen en deels kunststof kozijnen, allen met dubbele beglazing.

Inhoud woning 338 m³
Woonoppervlakte 97 m²

ALGEMENE INFORMATIE
– Beschikbaar per 2 mei 2022
– Huurperiode: maximaal 12 maanden huurovereenkomst ROZ bepaalde tijd;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur € 1200,–;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Oorspronkelijk Lyenlaer. In de vijftiende eeuw worden in dit gebied de hofsteden Groot Lyenlaer en Klein Lyenlaer onderscheiden; zij behoorden tot de maalschap (markegenootschap) van Hoogland. Al in 1282 worden Everard en Andries van Linlar genoemd. De naam Liendertseweg komt in de bronnen voor vanaf 1666. In 1963 werd een klein gedeelte van de weg opgenomen in de Liendertsedreef, terwijl als gevolg van een gewijzigd tracé een gedeelte van de oorspronkelijke weg Fazantenstraat ging heten. Het gedeelte van de Hoefseweg tussen globaal de spoorlijn en de huidige Rondweg-Oost behoorde aanvankelijk tot de Liendertseweg (tot de wijziging bij rb. van de gemeente Hoogland van 30 december 1959).