Comfortabel en ruim, wonen op een steenworp afstand van de gezellige binnenstad, winkels en park Randenbroek. Dat kan bij dit lichte 3-kamer appartement gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig complex. Het appartement heeft zowel aan de voor- als de achterkant een balkon en natuurlijk is er een berging op de begane grond. Op enkele minuten loopafstand is een goed winkelcentrum. Het NS-station ligt op circa 12 minuten fietsafstand. Maar ook zijn er goede en snelle verbindingen met de snelwegen rond Amersfoort.

Indeling:
Er is een centrale hal met de trapopgang en een doorgang naar de bergingen. Het appartement zelf heeft een royale hal met toegang tot vrijwel alle ruimten. Er zijn twee vaste bergkasten waaronder de meterkast.
Aan de voorkant is de ruime en heerlijk lichte woonkamer, ook weer met een vaste kast, en met een deur naar het balkon en dubbele deuren naar de zijkamer, die nu in gebruik is als werk-/logeerkamer. Er is een schuifpui naar een inpandig balkon welke op het zuiden ligt. In de woonkamer is een elektrisch bedienbaar zonnescherm. De sfeervolle woonkeuken (let op oude foto’s van de keuken, er is recent een moderne nieuwe keuken geplaatst met apparatuur) met een toegang naar het kleinere balkon kijkt uit op de tuin. De keuken is voorzien van een wandkast en een L-vormige inbouw met voldoende kast/ladenruimte en diverse inbouwapparaten waaronder een koelkast, een vriezer, een vaatwasser, een wasmachine/droger combinatie, een 4pits kookplaat, een afzuigkap en een close-in boiler. Verder zijn er een slaapkamer, ook uitkijkend op de tuin en de in 2015 vernieuwde toiletruimte en moderne badkamer welke is voorzien van een vaste wastafel en een doucheruimte. In alle kamers en de hal ligt een neutrale eiken kleurige laminaatvloer. De ramen zijn voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Woonoppervlakte ca. 76 m2;
– Beschikbaar per 15 juli 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden;
– Maandelijkse voorschot t.b.v. blokverwarming aan eigenaar op basis van meterstanden € 100,- p/mnd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. voorschot;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Alphonsus Johannes Maria Diepenbrock, 1862-1921, Nederlands componist, essayist en classicus. Studeerde klassieke letteren en promoveerde cum laude in 1888, als musicus autodidact. Tot zijn belangrijkste werken worden gerekend: Te Deum 1897, Die Nacht 1910, Gijsbrecht van Aemstel, 1912 en Elektra, 1920.