LIEFHEBBERS VAN WONEN IN DE GEZELLIGE BINNENSTAD OPGELET!
Dit 2-kamer appartement is een perfecte woning voor starters met serieuze woonwensen! Dit goed onderhouden appartement ligt op één van de mooiste plekken Amersfoort. Midden gelegen in het sfeervolle centrum met op één minuut loopafstand van winkels, restaurants, cafés en terrasjes. Het centraal station en diverse uitvalswegen zijn zeer nabij gelegen.

Nieuwsgiering geworden, kom gerust kijken!

Bij binnenkomst wordt u aangenaam verrast door het fraaie uitzicht over de oude binnenstad. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en vanuit de woonkamer kijkt u fantastisch uit op de ‘Lange Jan” oftewel de trots van Amersfoort. Het hele appartement is voorzien van een laminaatvloer, spachtelputz wanden en een moderne keuken met diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde ligt een ruim terras.

De indeling:
Centrale entree, trap naar de 3e etage, entree, hal met toegang tot de ruime en lichte woonkamer, nette moderne half open keuken voorzien van gasfornuis, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en combioven/magnetron. In de hal vind u een apart toilet met daarnaast de badkamer met douche, wastafel. Ruime slaapkamer met veel lichtinval, grote kast voor al uw kleding/spullen en aansluitend het dakterras.

Het appartement ligt in een rustig gedeelte van de binnenstad waarbij u heerlijk kunt genieten van wonen in het stadscentrum. Bent u toe aan een shoppen op een drankje op terras dan loopt u vanaf de Sint Janskerkhof zo de winkelstraten in en de pleinen op.

Een modern appartement midden in het centrum van Amersfoort, dat zo betrokken kan worden!

Algemene informatie:
– Toplocatie in de binnenstad
– Eigen berging in de onderbouw
– Op korte loopafstand van diverse voorzieningen
– Bouwjaar 1983
– Gelegen op de bovenste verdieping van het complex
– Zeer goed onderhouden

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 juni 2022;
– Huurperiode: ROZ MODEL bepaalde tijd 24 maanden;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Deze naam gaat terug op de kapel gewijd aan Sint Jan de Evangelist en Sint Jan de Doper die hier in 1388 werd gebouwd. Bij deze kapel vestigden de Broeders van het Gemene Leven hun St. Jansconvent (1442). Een deel van het Sint Janskerkhof werd in de zeventiende eeuw als veemarkt in gebruik genomen, vandaar de naam Beestenmarkt.