Aan de rand van het Zocherplantsoen in het historische centrum van Amersfoort bevindt zich dit 3-kamer appartement ( 2 slaapkamers) gesitueerd op de 3e woonlaag inclusief parkeerplaats in de garage. Herenstraat is op enkele minuten loopafstand van winkels, restaurants, cafés en terrasjes maar biedt ook de rust voor een aangenaam woonplezier. Ook het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn zeer nabij gelegen.

De aanwezigheid van een privé berging, een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage, een groene binnentuin en gastenparkeerplaatsen zorgen hier voor uiterst comfortabel en plezierig woongenot.

Indeling:
Centrale hal met trapopgangen en 2 liften. Eigen entree met hal en videofoon, meterkast, toegang naar 2 ruime slaapkamers ( van 10 en 15 m2 ) aan de voorzijde met uitzicht op het Zocherplantsoen. Toegang naar de ruime en lichte woonkamer (47 m2) met grote raampartijen en inpandig terras op het noordwesten. Hier kijkt u uit op de daken en torens van de binnenstad. Vanuit de hal toegang naar de praktisch ingedeelde badkamer met douchecabine, dubbel wastafelmeubel en toilet. Daarnaast nog een tweede separaat toilet met fontein.

De open keuken is in hoekopstelling met granieten blad en verder voorzien van gaskookplaat en oven. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met wasmachineaansluiting en opstelling CV. De woning is heerlijk licht en voorzien van dubbelglas en moderne keuken. In de onderbouw bevindt zich een ruime berging en er is een privé parkeerplaats.

Bijzonderheden:
– Ruim, modern, en energiezuinig appartement in de binnenstad van Amersfoort;
– Omgeven door monumentale panden en historie ;
– Eigen parkeerplaats en servicekosten gebouw/gebruiker inbegrepen;
– Energielabel B;
– Nieuwe Nefit HR ketel (2017).

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 juli 2022;
– De woning wordt met o.a. vloer opgeleverd;
– Huurperiode: maximaal 24 maanden (i.o.)waarvan minimaal 12 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Herenstraat In 1614 vergaderden de Statenleden van Utrecht lange tijd in een kamer van het vroegere St. Barbaraklooster; de naam gaat terug op de vergaderingen van deze heren.