**vol geboekt / ful booked**

Leuke eengezinswoning met 2 slaapkamers en 1 werkkamer, welke gelegen is in een karakteristieke straat op loopafstand van het historische stadscentrum van Amersfoort, NS-station en winkels.

Indeling:
Zij-ingang, open ruime hal, links treft u de gezellige knusse woonkamer. Aan de achterzijde van de woning treft u de woonkeuken welke voorzien van alle luxe en voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel.
De gehele begane grond is voorzien van een prachtige stenen vloer.

Eerste verdieping:
Overloop, één slaapkamer, tweede kamer welke gebruikt kan worden als studeer-/werkkamer.
De badkamer is voorzien van hangend toilet, wandmeubel met fontein en een inloopdouche voorzien van een glazen douchewand.

Tweede verdieping:
Op de bovenste etage is de zeer ruime hoofdslaapkamer gesitueerd. Er is voldoende ruimte voor uw kledingkast en een tweepersoonsbed. De slaapkamer is zeer licht door de vele ramen welke zorgen voor veel lichtinval.

Let op! oudere foto’s er is een ander interieur!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 september 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: minimaal 12 maanden-onb.tijd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
De weg is voor het eerst te zien op de plattegrond van Jacob van Deventer (ca. 1570) en droeg toen ongetwijfeld al de naam Bisschopsweg, aangezien in 1642 wordt gesproken over de ‘oude Bisschopswech’. In de middeleeuwen behoorde het gebied ten zuiden van de Bisschopsweg tot het gerecht van de Utrechtse bisschop, dat wil zeggen dat de bisschop daar de overheidsmacht bezat. Het is niet uitgesloten dat de Bisschopsweg zo werd genoemd omdat in die vroege tijden ook de weg zelf tot het gebied van de bisschop van Utrecht behoorde. Ook is weleens geopperd, dat de Bisschopsweg ouder is dan Amersfoort en het oosten van het land met de stad Utrecht verbond. Jacob van Campen kreeg in 1644 toestemming om het deel van de weg langs Randenbroek op te heffen; voortaan liep de Bisschopsweg dood bij de beek. Het gedeelte tussen de tegenwoordige Hendrik van Viandenstraat en de beek werd tot in 1914 naar blekerij De Luiaard ook wel Achter Luiaard genoemd. In 1928 werd de weg doorgetrokken langs Randenbroek.