**vol geboekt / fully booked**

Wonen op een toplocatie in Amersfoort, tegenover het Eemplein, vlakbij De Nieuwe Stad, op loopafstand van het NS trein en busstation en het gezellige stadscentrum van Amersfoort?

Het appartement met veel grote kiepramen die zorgen voor een ruime lichtinval, is volledig voorzien van vloerverwarming/koeling, een moderne open keuken en praktisch ingerichte luxe badkamer. Je kunt er zo in. Kom kijken, we laten het je graag zien!

In de centrale hal met hoge plafonds word je stijlvol ontvangen. Het complex is strak vormgegeven, uitgerust met automatische deuren en camera’s, goed geïsoleerd en voorzien van een WKO-systeem. In het midden van het complex is een sfeervolle binnenplaats waar je als bewoner heerlijk kunt genieten in de buitenlucht.

Het appartement is gelegen op de 4e verdieping en is toegankelijk via een afgesloten portiek met toegang tot 4 appartementen.

Indeling:
De indeling van het appartement is praktisch: entree/hal, bergkast met aansluiting voor de wasmachine en overige installaties. Daarnaast vind je in de hal de meterkast en toegang tot de compleet afgewerkte badkamer met wastafelmeubel, een royale douche met douchecabine en thermosstaatkraan, en een wandcloset.

Vanuit de hal is er toegang tot de 1e slaapkamer aan de Eemplein kant. Aan het einde van de hal hangt de videofoon en betreed je de slaapkamer met aansluitend de loggia met vloerverwarming aan de Basic Fit kant. Door de raampartij in de loggia en de glazen afscheiding naar de slaapkamer, zijn beide kamers heerlijk licht.

De woonkamer is voorzien van een moderne open keuken met een koelkast met vriesvakje, inductie kookplaat, combi-oven/magnetron en vaatwasser. De woonkamer heeft naast een tv-aansluiting ook een internet aansluiting en een 3e lichtpunt aansluiting boven de eettafel.

Over het parkeren op deze centrale plek hoef je je ook geen zorgen te maken. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder. Ideaal is de ligging van deze parkeerplek direct naast de ingang van de kelder. Hierdoor hoef je geen gebruik te maken van een van de 2 autoliften. Op -1 bevind zich ook de afgesloten fietsenberging van 3 m2

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 08 augustus 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: bepaalde tijd in eerste instantie 24 maanden maximaal, onbepaalde tijd bespreekbaar;
– Levering van duurzame warmte en verkoeling op eigen naam via leverancier Vaanster;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 50,- per maand;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. parkeren;
– Gunning eigenaar;.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst.