**vol geboekt / full booked**

Wonen aan de rand van de Nimmerdor en bosgebied Den Treek in het prachtige Amersfoort– Zuid? Het kan! Dit in het nette en goed afgewerkte 4-kamer appartement wat beschikt over 2 balkons en een berging op de begane grond. Het appartement ligt op de 1e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Parkeren is hier geen probleem je kunt vrij parkeren voor de deur.

Het complex staat in het Leusderkwartier, in een rustige en kindvriendelijke straat. De Leusderweg met de vele winkels is dichtbij en in de wijk zijn vele horecagelegenheden. Na een korte wandeling sta je in het oude stadscentrum of op het NS-station; ideaal als je in Utrecht of Amsterdam werkt. In de wijk zijn diverse scholen, goede busverbindingen en via de Leusderweg of de Arnhemseweg-Zuid heb je een prima verbinding met de snelweg A28.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree, trappenhuis en doorgang naar de bergingen.

1e verdieping:
Entree/hal voordeur, meterkast en toilet. Vanuit de hal zijn nagenoeg alle vertrekken bereikbaar. De lichte woonkamer beschikt over gestuukte wanden en een nette laminaatvloer. Twee slaapkamers aan de achterzijde en een slaapkamer aan de voorzijde met toegang tot één van de balkons. Ruime en lichte half open keuken met inbouw en losstaand apparatuur tevens ook de aansluitingen voor wasmachine/droger en vaste kast met cv-opstelling. Vanuit de keuken is er ook toegang tot het tweede balkon en de badkamer met douche en wastafel.

Let op, oudere foto’s er is een ander interieur! Energielabel is opnieuw aangevraagd conform richtlijnen en is naar verwachting label A.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 15 augustus 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: minimaal 12 maanden-onb.tijd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Wat is de betekenis van de Fahrenheitstraat? Daniel Gabriel Fahrenheit, 1686-1736, Duits natuurkundige en instrumentmaker; vestigde zich 1717 te Amsterdam. Vervaardigde alcolhol- en kwikthermometers. In zijn schaalverdeling staat het kookpunt van water op 212º.