**vol geboekt / full booked**

Op één van de mooiste locaties van Amersfoort in het Bergkwartier gelegen 3-kamerappartement. Deze fraaie omgeving is rijkelijk voorzien van vele boompartijen en groenzones en hierdoor erg gewild. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een nette badkamer. De achterzijde van het appartement is gelegen aan een groenzone en hierdoor heeft u prachtig uitzicht over dit gebied, tevens is het balkon ook aan deze zijde aanwezig. De tuin welke via een van de balkons te bereiken is wordt gedeeld met de buren. Bent u zoekende naar een appartement met een prachtige ligging die ook nog eens comfortabel is ingedeeld, kom dan kijken en laat u verrassen.

Indeling:
Gezamenlijk kleinschalig portiek met 4 tal woningen, ruime berging in de onderbouw.
Trap naar de eerste etage, voordeur, ruime hal met toegang tot de vernieuwde meterkast, twee slaapkamers, vernieuwd toilet, grote badkamer met bad en wastafel, via de badkamer is de inloopkast te bereiken. Vanuit de hal toegang naar de ruime en lichte woonkamer met uitzicht over het prachtige groene plantsoen en aangrenzend het ruime balkon. Open keuken aan de voorzijde voorzien van vaatwasser, koelvries combinatie, keramische kookplaat en afzuigkap. De badkamer geeft toegang tot het balkon aan de voorzijde.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01-09-2022;
– Huurperiode: Bepaalde tijd huurovereenkomst maximaal 24 maanden;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Mr. Theodorus Heemskerk, 1852-1932, Nederlands staatsman; studeerde rechten te Leiden waar hij magna cum laude afstudeerde; was 1876-1908 advocaat te Amsterdam. Sloot zich aan bij de Antirevolutionairen, die hem in 1888 naar de Tweede Kamer afvaardigden.