**vol geboekt / full booked**

Op een prachtig centrale locatie in “De Laak” tegenover het winkelcentrum gelegen 3-kamer appartement op de eerste verdieping met berging en vrij uitzicht over de gracht. De super strakke afwerking en het comfort is dé kans bij uitstek voor diegene die geen tijd heeft voor klussen en verbouwen! De wijk De Laak in Vathorst is geïnspireerd op oude grachtensteden zoals Haarlem en Amsterdam. Naast herenhuizen en grachtenpanden zie je in De Laak ook veel steigers, vlonders, binnentuinen en brede trottoirs waar kinderen veilig kunnen spelen.
Het appartement bevindt zich op steenworp afstand van één van de grootste stadsparken van Amersfoort: Het Kai-Park. Met 2 hectare grond een speelparadijs voor de jeugd en de grootste achtertuin die je maar kan wensen!

Indeling: Entree/ hal, vrij hangend toilet met fontein. Ruime en uiterst lichte woonkamer met grote raampartijen, Frans balkons en prachtig uitzicht over de gracht. De woonkamer is gelegen op het zuidwesten, dus je geniet hier volop van de zon! De open hoekkeuken beschikt over complete inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits gasfornuis, vaatwassen, combi-oven/magnetron en koelkast. Vanuit de hal heb je toegang tot twee ruime slaapkamers met heerlijk lichtinval en uitzicht over het binnenterrein. De complete badkamer is strak betegeld met inloopdouche en wastafel met spiegel.

Bijzonderheden: – super-strakke afwerking, instap klaar appartement! – veel bergruimte gecreëerd – vrij uitzicht en gelegen op het zuidwesten – privé parkeerplaats op afgesloten mandelig terrein – zeer centraal gelegen bij NS-station, winkelcentrum en scholen

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 september 2022 ;
– Huurperiode: bepaalde tijd 24 maanden maximaal;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer/gordijnen);
– Eigen parkeerplaats;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.