In een aantrekkelijk nieuwbouw appartementencomplex vindt u dit instapklare driekamerappartement met een eigen parkeerplaats. U beschikt over twee slaapkamers, een prachtige woonkamer met open keuken en een overdekte loggia waar u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Het appartement is zo afgewerkt dat u het direct kunt betrekken. Ideaal als u niet zo’n klusser bent. Het appartement bevindt zich aan de Baak van Herkingen 96 in Amersfoort.

Het complex beschikt over een afgesloten entree. De centrale hal van uw appartement is voorzien van een mooie lichtgrijze laminaatvloer en geeft toegang tot alle ruimtes. Twee ruime slaapkamers links en rechts, gevolgd door de berging met aansluiting voor uw wasmachine, de toiletruimte en de badkamer. Die is luxe uitgevoerd en voorzien van een lekker ruim ligbad met handdouche en thermostaatkraan, een praktische inloopdouche met thermostaatkraan, een wastafel met meubel en spiegel en een designradiator. De combinatie tussen witte en grijze tegels maken badkamer helemaal af.

Aan het einde van de gang bevindt zich de woonkamer met open keuken. Het eerste wat u hier opvalt is de prachtige lichtinval waardoor de ruimte in combinatie met de houtkleurige vloer direct aangenaam aanvoelt. Dit is echt thuiskomen. De keuken is modern en is voorzien van verschillende apparatuur die het koken vergemakkelijken. U kunt daarbij denken aan onder andere een combi-oven, vaatwasser, fornuis en afzuigkap. De loggia bereikt u via de schuifpui. Die is tijdens de bouw geplaatst en zorgt ervoor dat er geen kostbare ruimte verloren gaat door een openslaande deur. Erg praktisch dus. Hier kunt u na een lange dag heerlijk genieten van de buitenlucht. Omdat het appartement aan een rustige straat ligt, komt u hier echt helemaal tot rust. Mocht het een paar spetters regenen? Geen probleem, u zit immers overdekt.

Op de begane grond beschikt u over een inpandige berging voor fietsen of overige spullen en een eigen parkeerplaats. Zo hoeft u nooit te zoeken naar een plekje voor uw auto. In de omgeving vindt u verschillende voorzieningen zoals winkels, aansluitingen op snelweg en openbaar vervoer, en Theater Icoon Vathorst. Wilt u even lekker ontspannen? De wijk Vathorst leent zich prima voor een wandeling langs alle verschillende bouwstijlen en grachten. Zodra u de wijk uitloopt wandelt u zo langs de akkers in de richting van Bunschoten Spakenburg. Het appartement is geschikt voor starters, alleenstaanden, senioren en mensen met twee linkerhanden.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per direct / 15 juli 2022;
– Huurperiode: bepaalde tijd 24 maanden maximaal;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– Eigen parkeerplaats overdekt inbegrepen;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Herkingen is een kustplaats, die ligt in de gemeente Dirksland, op Goeree-Overflakkee.